Waarom wij met Biotruck zijn gestart

Gezond en lekker eten is iets waar we in ons gezin altijd al bewust mee bezig zijn geweest. Natuurlijk is er veel te krijgen op dat gebied. Maar het viel ons op hoe lastig het soms kan zijn om daar principieel in te zijn. Je moet soms van hot naar her om je boodschappen bij elkaar te scharrelen en die blijken vaak ook nog schreeuwend duur te zijn.

Toen we daar samen over nadachten werd het idee van de Biotruck geboren. Bezorggemak, scherpe prijzen en nooit meer hoeven gokken naar de herkomst van jouw boodschappen. Dat is onze missie in een notendop!

De productie en distributie van ons voedsel houdt over het algemeen veel te weinig rekening met het welzijn van mens, dier en milieu. Sterker nog: talloze voedingsmiddelen uit de supermarkt brengen schade toe aan onze gezondheid. Welvaartsziekten nemen hand over hand toe, de kosten voor zorg rijzen de pan uit. Hoe dat komt? Omdat enkele grootmachen in de voedingsindustrie meer oog hebben voor hun eigen economisch welvaren dan voor de gezondheid van de consument.

De tijd is rijp om daar een statement tegen te maken. De Biotruck werkt met lokale biologische leveranciers. Mooie, eerlijke, scherp geprijste producten. Honderd procent biologisch, zonder schadelijke toevoegingen en zonder schadelijke verpakkingen. Bij u thuis bezorgd.

Kennis maken? Vraag naar ons Biotruck-kennismakingspakket. Een mand vol heerlijke boodschappen voor maar 10 euro.

Martin en Rolanda van den Heuvel