Vers van het land

Als je biologisch eet, wil je weten waar het voedsel vandaan komt. Op welke wijze het is geproduceerd en natuurlijk wie daar verantwoordelijk voor is. Wij vinden dat niet meer dan logisch en vertellen je graag meer over onze leveranciers. Want daar zijn wij trots op! 


1. EKO-boerderij ‘De Eerste’

65 melkkoeien, 250 leghennen, vier varkens en 80 hectare grond is alles wat EKO-boerderij ‘De Eerste’ uit Marknesse nodig heeft om o.a. Biotruck te voorzien van groenten, fruit, vlees en zuivel. Een heerlijke aanvulling voor ons assortiment.

2. Warmonderhofstede Akkerbouw & Veeteelt

Groenten en granen. Die krijgt Biotruck van Warmonderhofstede Akkerbouw & Veeteelt uit Dronten! Er worden grove groenten en granen geteeld, koeien gemolken en kaas gemaakt. En dat is nog niet alles. Probeer bijvoorbeeld eens de verse appelsap of appel-perensap van Warmonderhof. Natuurlijk verkrijgbaar in onze Biotruck!

 

3. Weerribben Zuivel

Karnemelk, kwark, boter. Voor de zuivelafdeling van Biotruck kunnen wij rekenen op Weerribben Zuivel. Eigenaar Klaas de Lange zorgt samen met zijn vrouw Annie voor het melken van de koeien en de productie van de lekkerste producten uit het zuivelschap!


4. Biologische kippenhouderij ‘De Lankerenhof’

Meer dan 6.000 opfokhennen en 12.000 leghennen maken deel uit van biologische kippenhouderij ‘De Lankerenhof’, waar de kippen alle ruimte krijgen om te scharrelen, eten, drinken, rusten én de eieren te leggen die je bij onder andere Biotruck terugvindt.

5. Bakkerij Verbeek

Al in de jaren ‘70 startten de bakkers van Bakkerij Verbeek met de productie van biologische broden. Inmiddels behoren zij tot één van de grootste en modernste biologische bakkerijen in Europa. Niet voor niets kiest Biotruck voor brood, koek en ontbijtkoek van Bakkerij Verbeek. Vers en heerlijk van smaak.

6. Coenecoop

Van een Merlot tot een Chardonnay. De basis voor een gezellige borrel begint bij Biotruck met één van de heerlijke wijnen van Coenecoop. Expert in het produceren van biologische en duurzame wijnen. En leverancier van Biotruck!  

7. Aurora

Tip van ons? Maak je borrel compleet met één van de lekkere kazen van Aurora, het bedrijf van de familie Ten Dam uit Kranenburg. Met hun kaas veroverden ze de harten van vele Nederlanders, waaronder die van ons. Daarom vind je Aurora met een uitgebreid assortiment terug in de Biotruck!


8. Het Witte Water

Plaats voor rust, ruimte en veiligheid. Dat biedt Het Witte Water. Onze vaste leverancier voor varkensvlees en biologische groente. De biologische boerderij uit Nijkerk houdt ruim 15.500 biologische opfokhennen, 500 biologische varkens en 300 biologische schapen die alle vrijheid krijgen om rond te lopen. Het hele jaar door!

De leveranciers van Biotruck zijn natuurlijk met zorg uitgekozen. Benieuwd aan welke eisen onze producten voldoen? Klik hier voor meer informatie.