Shoyu milde sojasaus TerraSana 250 ml BIO
Omschrijving

Ingrediënten

Water, SOJAbonen*, TARWE*, Zeezout, Koji-ferment, * = Biologisch

Voedingswaarden

Energie
62 kcal (264 kJ)
Vet
0.1 gram
Vet verzadigd
0 gram
Koolhydraten
6.2 gram
Suikers
0 gram
Voedingsvezel
0.7 gram
Eiwit
8.8 gram
Zout
12.2 gram

Beschrijving

hoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Sojasaus is veruit het belangrijkste ingrediënt in de Japanse keuken. Heb je deze smaakmaker eenmaal geprobeerd, dan ben je verkocht. Het aroma is krachtig maar verfijnd. Wat je proeft is authentiek en op en top Japans. Het meest bijzondere? In shoyu vind je alle vijf de smaakcomponenten in één keer terug: zoet, zout, zuur, bitter én umami! Shoyu is heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoedels, roerbakgerechten, of als milde dipsaus bij sushi.

Keurmerk

EU-BIO

EU-BIO

Shoyu milde sojasaus TerraSana 250 ml BIO

Shoyu milde sojasaus

€ 4,59