Parelcouscous Fregola Sarda GreenAge 400 gram BIO
Omschrijving

Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten

Vegetarisch
Veganistisch
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Sojavrij
Eivrij
Mosterdvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij

Ingrediënten

pasta van durum TARWE*, * = Biologisch


Voedingswaarden

Energie
370 kcal (1573 kJ)
Vet
1.3 gram
Vet verzadigd
0.1 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd
0 gram
Vet meervoudig onverzadigd
0 gram
Koolhydraten
76.1 gram
Suikers
1.1 gram
Voedingsvezel
1.7 gram
Eiwit
13.5 gram
Zout
0.11 gram

Beschrijving

Parelcouscous of liever gezegd: "Fregola." op Sardinië vind je deze fregolaversie meestal in bouillon-achtige soepen met groenten en / of schaaldieren. Op Sardinië gebruikt “la mama” voor dat laatste het liefst “arselle”, of “vongole” – kleine schelpjes waarvan het eigen vocht, gecombineerd met een scheut witte wijn en wat knoflook een overheerlijke diepe smaak van de zee geeft. Maar natuurlijk kun je fregola als iedere andere pastasoort gebruiken. Al dente gekookte fregola is afgekoeld een prachtige basis voor salades – lekker met mozzarella, tomaatjes en basilicum!


Keurmerk

EU-BIO


EU-BIO

Parelcouscous Fregola Sarda GreenAge 400 gram BIO

Parel couscous

€ 3,49