Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Bevat: Gluten, Melk, Lactose
Ingrediënten
43,7% pizzabodem (TARWEbloem*, water, zonnebloemolie*, zout, gist), pizzasaus (17,0% tomatenpuree*, 0,8% tomatensap*, zonnebloemolie*, ui*, knoflook*, basilicum*, zwarte peper*), 8,5% mozzarella (koeMELK*, zout, voedingszuur: melkzuur, microbieel stremsel), 7,9% geraspte kaas (gepasteuriseerde MELK*, zout, zuursel, microbieel stremsel), 7,1% cherrytomaat*, 4,8% blauwaderkaas (4,6% gepasteuriseerde MELK*, zout, melkzuurcultuur, blauwschimmelcultuur, microbieel stremsel), 4,5% harde kaas (koeMELK*, zout, microbieel stremsel), italiaanse kruiden. * = Biologisch
Energie
225 kcal (940 kJ)
Vet
10.4 gram
Vet verzadigd
4.9 gram
Vet enkelvoudig onverzadigd
0.7 gram
Vet meervoudig onverzadigd
0.1 gram
Koolhydraten
21.7 gram
Suikers
1.4 gram
Voedingsvezel
1.3 gram
Eiwit
10.2 gram
Zout
0.93 gram
Beschrijving
Delizioso, deze vernieuwde pizza's van Marqt! In de eeuwenoude Italiaanse pizza-recepten is tijd het belangrijkste ingrediënt. Daarom rijst het deeg voortaan 24 uur voordat we het tot pizzabodem verwerken. En net als de Italianen rekken we de laatste centimeters met de hand uit, voor een mooie opgekrulde rand. De bodem wordt belegd met een vole tomatensaus van rijpe Italiaanse tomaten en kort afgebakken op steen in een houtgestookte oven. Op deze pizza vind je niet meer tre, maar quattro soorten kaas: emmentaler, gorgonzola, mozzarella en een nieuwe harde Italiaanse kaas voor extra diepte in de smaak. Buon apeptito!