Bezorggemak van de Biotruck

Wij brengen met de Biotruck biologische boodschappen tot aan je voordeur. Rechtstreeks van de boer, de bakker of slager uit de buurt. Geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu en tegen een faire prijs. Dat is good food at home! 

Check ons uitgebreide assortiment aan aantrekkelijk geprijsde biologische producten in de webshop. Staat er niet tussen wat jij zoekt? Geef jouw wensen dan aan ons door te bellen of appen naar: 06 82477734 of stuur een e-mail naar info@biotruck.nl. Dan bestellen we het graag voor je! 

Meer weten over ons? Lees dan hier verder.

In mum van tijd bij jou bezorgd

Dat is het voordeel van Biotruck. Wij bezorgen dagelijks in de omgeving van Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk en Amersfoort en zijn flexibel in bezorging. Vandaag besteld betekent morgen in huis. Vers en dus extra lekker! 

Het bestellen werkt als volgt. Klik op ‘bestel online’ en scrol door ons assortiment van biologische producten. Selecteer de producten die je wilt en voeg deze toe aan je winkelwagen. Klaar? Ga dan door naar de digitale betaalomgeving en maak de betaling rond. Je ontvangt direct een bevestigingsmail met het tijdstip waarop wij langskomen om de boodschappen te bezorgen. Komt het bezorgmoment jou niet uit? Reageer dan even op onze mail. Dan komen we met een alternatief. Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk!