omschrijving
Deze camembert met een laag vetgehalte heeft een heerlijk volle smaak. De melk voor deze kaas komt uit zowel Duitsland en Oostenrijk in een straal van 15 km rondom de melkfabriek. De Duitse familie Bantel verwerkt voor Oma biologische koeienmelk tot deze fijn-aromatische kaas met een zachte structuur.
ingrediƫnten
koemelk*, zout, kaas culturenl, microbieel stremsel* van biologische herkomstvet weergegeven ingrediƫnten zijn allergenen.
voedingswaarde per 100 gram
energie:
1350 kJ (320 kcal)
vet:
23 gram
waarvan verzadigd:
14 gram
koolhydraten:
1 gram
suikers:
1 gram
voedingsvezels:
0 gram
eiwit:
19 gram
zout:
2 gram
allergenen
gluten:
mogelijk
schaaldieren:
mogelijk
ei:
mogelijk
vis:
mogelijk
pinda:
mogelijk
soja:
mogelijk
melk:
ja
noten:
mogelijk
selderij:
mogelijk
mosterd:
mogelijk
sesam:
mogelijk
sulfiet:
mogelijk
lupine:
mogelijk
weekdieren:
mogelijk