Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Veganistisch
Glutenvrij
Melk- en lactosevrij
Eivrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Selderijvrij
Visvrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Ingrediënten
Agar-agar geleermiddel*, * = Biologisch
Voedingswaarden
Energie
191 kcal (775 kJ)
Vet
0.3 gram
Vet verzadigd
0 gram
Koolhydraten
10 gram
Suikers
0.5 gram
Voedingsvezel
70 gram
Eiwit
2 gram
Zout
3.1 gram
Beschrijving
Zuiver plantaardig geleermiddel voor stevige vleesgelei en pastei, lekkere marmelades, taartcouverture, groentegeleis of snijdbare spijzen. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Bereiding: Geleerproduct agar-agar volgende de doseringsaanwijzing in de koude vloeistof roeren, opkoken en 2 min. lichtelijk laten garen terwijl u roert. Voor koude substanties: 2 g geleerproduct BIO-agar-agar met 100 ml koude vloeistof in een kleine pot door elkaar roeren, opkoken en 1 min. laten garen. Ietwat laten afkoelen, vervolgens de koude ingrediënten geleidelijk toevoegen en erdoorheen roeren. Liever niet omgekeerd.
Keurmerk
EU-BIO
Vegan