Informatie met betrekking tot allergieën en speciale diëten
Vegetarisch
Pinda- en notenvrij
Lupinevrij
Weekdiervrij
Sulfietvrij
Schaaldiervrij
Sesamvrij
Ingrediënten
Deeg 52% (TARWEbloem*, water, koolzaadolie*, gist*, zout), coulis (water, tomatenconcentraat*, maïszetmeel*, zout, knoflookpoeder*, oregano*, basilicum*, peper*), tomaten* 12%, geraspte mozzarella* 11% (gepasteuriseerde koeMELK, aardappelzetmeel, zout, melkzuurfermenten, microbieel stremsel), gesneden mozzarella* 7% (gepasteuriseerde koemelk, zout, microbieel stremsel, zuurteregelaar: melkzuur), groene pesto 2% (olijfolie *, basilicum *, Italiaanse harde kaas*, zonnebloempitten*, knoflook* , zout, peper*), basilicum*. Bevat: Gluten, Melk. Eventuele sporen van: soja, ei, mosterd, selder, vis. *= Biologisch
Voedingswaarden
Energie
203 kcal (852 kJ)
Vet
6.7 gram
Vet verzadigd
2.7 gram
Koolhydraten
26.3 gram
Suikers
2.7 gram
Voedingsvezel
1.6 gram
Eiwit
8.5 gram
Zout
1 gram
Beschrijving
Deze verse pizza van Ekocuisine is belegd met romige mozzarella en pesto. Met een heerlijke gekruide tomatensaus en knapperige op houtgebakken bodem een smakelijke maaltijd. Bak de pizza in het midden van een voorverwarmde oven van 250 °C af in ca. 8 minuten.
Keurmerk
EKO