Navul eco egg wasbol katoen bloesem BIO
Omschrijving

Met deze navulpellets "Katoenbloesem" voor de Ecoegg wasbal kan je zo'n 210 wasbeurten doen. Voor een gemiddeld gezin is dat ongeveer een jaar. Je zal zien dat het ei na die tijd minder gaat schuimen. Het is handig ergens bij je wasmachine op een briefje of een bordje de datum te noteren of zelfs je wasbeurten te turven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je op tijd navulpellets bestellen.

Alleen witte bolletjes??

Een setje hervulpellets bevat alleen witte bolletjes. Dat is geen vergissing. Door het gebruik zal je zien dat de witte bolletjes gaan verminderen en dat je ze na een tijdje moet bijvullen. Je moet ze dan natuurlijk niet terug vullen met dezelfde hoeveelheid als de eerste keer. Deze extra zakjes zijn gewoon bedoeld om ze een beetje bij te vullen. Eerst doe je er 1 zakje bij en dan nadien nog eens een ander. Het aantal zwarte pellets is veel minder dan de witte en dien je ook nooit te vervangen. Zij gaan volledig mee gedurende de levensduur van jouw Ecoegg. 

Wat is het verschil tussen de zwarte en de witte bolletjes? 

De donker gekleurde pellets verzwakken het aanhechten van het vuil aan het stof. De witte minerale pellets ioniseren op een natuurlijke manier de zuurstofmoleculen in het water. Deze dringen diep in het stof om zo het vuil weg te halen, zonder het vervagen van kleuren of het beschadigen van vezels.

Voordelen

Vrij van agressieve chemicaliën
Dermatologisch getest: mild voor de gevoelige huid
Milieuvriendelijk en ecologisch product
Duurzaam product: goedkoper per wasbeurt dan andere wasmiddelen
Let op! Gebruik Ecoegg op maximum 60°C!

Voor hardnekkige vlekken is het aan te raden een vlekkenverwijderaar te gebruiken. Voor het wassen van wasbare luiers raden wij Ecoegg niet aan, daarvoor is het niet krachtig genoeg. 

Parfumvrij

Wil je na deze parfumvrije versie wel eens een ander geurtje gebruiken, of kies je misschien wel voor parfumvrij? Kies dan voor Ecoegg navulpellets katoenbloesem (blauw) of Ecoegg navulpellets parfumvrij (geel). De kleur van het wasei en die van de navulpellets hoeven niet dezelfde te zijn. 

Zero waste

Je kan het wasei, dankzij deze navulpellets, onbeperkt hergebruiken. Dit draagt bij aan een afvalarme of zelfs afvalvrije en plasticvrije levensstijl.

Detoxen

Het is aan te raden regelmatig je wasmachine te detoxen. Dit is vooral nodig als je was of je machine niet fris meer ruikt of zelfs stinkt. Dit komt door "vetluis" of "wasluis", residu dat achterblijft na elke wasbeurt en zich ophoopt in je machine. Anders dan bij andere wasmiddelen, is er bij Ecoegg geen chemisch parfum om deze stank te verdoezelen. Het is aan te raden je machine te detoxen. Dat kan met de Ecoegg wasmachine detoxtabletten, of je kan ook je machine een paar keer leeg laten draaien op 90°C met wat schoonmaakazijn.

Navul eco egg wasbol katoen bloesem BIO

Ecoegg Hervulpellets Navulling - Katoenbloesem (210 wasbeurten)

€ 9,49