Eco egg Wasbol 210 - Wasbeurten parfum vrij
Omschrijving

Beschrijving
Eco Egg Wasbol 210 Washes Parfum Vrij

De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. U stopt hem gewoon in de wasmachine en u hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. Stel de machine in tussen de 30 en 60 graden De twee types van minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die uw kleding goed schoonmaakt en ze zijn navulbaar.
 
De EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De Ecoegg was eieren kunnen veilig worden gebruikt voor alle was machines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in uw machine.
 
De pellets in de wasbal gaan 210 wasbeurten mee en kosten amper 4 eurocent per wasbeurt. Na deze 210 beurten kan je de wasbal gemakkelijk hervullen met hervulpellets.
 In de Pers uitgeroepen tot de de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd Een nieuwe natuurlijke en milleiuvriendelijke manier van wassen! 
 

Uitgeroepen en Bekroond met  de top Gold Award voor de beste baby Skincare Product van Prima Baby & Pregnancy Magazine  in Amerika , de parfumvrije  Was Egg, is perfect voor de gevoelige huid van een baby. Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid!
Al onze Was Eieren hebben de stempel : met toestemming van Allergy UK en zijn een geld-besparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor het gewone was poeder. Hypoallergeen - ideaal voor de gevoelige huid, ondersteund door Allergy UK.
Milieuvriendelijk - geen agressieve chemicaliën

Eco egg Wasbol 210 - Wasbeurten parfum vrij

Wasbol parfum vrij

€ 19,95