Streekhoning Lankerenhof 250 gram
Omschrijving

Biologische honing kopen? Deze honing van de Veluwe, afkomstig van biologisch boeren bedrijf 'De Lankerenhof' is verrukkelijk van smaak.

Streekhoning van De Lankerenhof heeft ieder jaar een eigen unieke smaak! Ook is deze streekhoning dankzij de aanwezige pollen (stuifmeel) erg populair bij mensen met hooikoorts.

Streekhoning van De Lankerenhof kan preventief helpen tegen hooikoorts
Iedere pot is verrassend van smaak
Deze honing is afkomstig van biologisch bedrijf
100% puur natuur uit Nederland
Biologische Honing?

De locatie waar het gewonnen is in de periode mei-juli is het Biologische bedrijf De Lankerenhof. De nectar is afkomstig van een grote variëteit aan bloemen, waardoor er ook zo veel smaakverschillen zijn. Na het slingeren wordt deze honing zonder verhitting in potten afgevuld. Hoewel deze honing op een biologisch boerenbedrijf wordt gemaakt, is er geen skala certificering voor de imkerij aangevraagd. Om deze reden mogen wij de honing niet biologische honing nemen, maar is het feitelijk wel exact hetzelfde als biologisch honing.

Op De Valksche Bijenhof staat het welzijn van de bijen voorop! Honing oogsten staat op de 2e plaats.

Gezonde toepassingen van deze honing

Deze streekhoning van De Lankerenhof wordt gemaakt door bijen van imkerij De Valksche Bijenhof is gegarandeerd zonder verdere toevoegingen. Doordat deze honing nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden! Voor mensen met hooikoorts klachten wordt deze honing aanbevolen!

Streekhoning is werkelijk verrukkelijk in de thee. Let wel op: het beste is om de honing toe te voegen als de thee op drinktemperatuur is, om zo geen goede enzymen te vernietigen. Streekhoning is ook heerlijk op boterham of cracker. Verder is het heerlijk in allerlei gerechten, op desserts en pannenkoeken.

Samenstelling en houdbaarheid van Streekhoning Lankerenhof 

Onze streekhoning van De Lankerenhof is 100% natuurzuivere honing gegarandeerd zonder toegevoegde suikers. Deze honing kan lang bewaard blijven. Wij geven 1,5 jaar kwaliteitsgarantie maar je kan het droog en donker gerust enkele jaren bewaren.

Momenteel is deze honing nog niet door de SKAL gecertificeerd. Dit heeft te maken met een omschakelperiode van gangbaar naar biologisch. Deze honing wordt wel conform deze regelgeving gewonnen.

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie
1272 Kj/304 kcal
Koolhydraten
82,4 gram
waarvan suikers
82,12 gram
Eiwitten
0,3 gram
Vezels
0,2 gram
Natrium
4 miligram
Allergenen en kristallisatie

Al onze honingproducten bevatten geen allergenen. Omdat onze honing 100% natuurzuiver en onbewerkt is kan het na enige tijd wel kristalliseren. Je herkent dit aan een witte sluier in de honing. Dit veranderd de smaak niet en de honing blijft gewoon eetbaar. Door de honing enkele dagen boven de verwarming te zetten krijg je weer vloeibare honing.

Streekhoning Lankerenhof 250 gram

Streekhoning Lankerenhof

€ 5,75
250 gram