Raathoning uit de Biesbosch 2019 ZWAAR bakje 300 tot 400 gram
Omschrijving

Deze verse raathoning van 2019 uit natuurgebied De Biesbosch is 100% puur natuur! Deze raathoning is door bijen gemaakt van de nectar uit bloemen die je in de Biesbosch vinden kan. Deze honing heeft meer 'body' dan alle andere varianten en heeft een milde fruitige smaak. Rauwer en puurder is honing niet verkrijgbaar!

Boordevol gezonde enzymen en anti-oxydanten
Volledig door de bijen gemaak van nectar van de heidebloemen
Met was en al eetbaar
Deze Biesbosch raathoning is allemaal afkomstig van onze eigen imkerij.

Gezonde toepassingen van deze honing

Deze raathoning van imkerij De Valksche Bijenhof is (h)eerlijke honing zonder verdere toevoegingen. Doordat het nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden!

Biesbosch raathoning wordt door de liefhebbers ook wel in brokken puur gegeten. Verder is het heerlijk op brood en cracker en in allerlei gerechten, op desserts en pannenkoeken.

Samenstelling en houdbaarheid van Biesbosch raathoning

Onze Biesbosch raathoning is 100% natuurzuivere honing gegarandeerd zonder toegevoegde suikers. Deze honing kan lang bewaard blijven. Wij geven 1,5 jaar kwaliteitsgarantie maar je kan het droog en donker gerust enkele jaren bewaren. Voedingswaarden per 100 gram:

Energie
1272 Kj/304 kcal
Koolhydraten
82,4 gram
waarvan suikers
82,12 gram
Eiwitten
0,3 gram
Vezels
0,6 gram
Natrium
4 miligram
Allergenen en kristallisatie

Al onze honingproducten bevatten geen allergenen. Omdat onze honing 100% natuurzuiver en onbewerkt is kan het na enige tijd wel kristalliseren. Je herkent dit aan een witte sluier in de honing. Dit veranderd de smaak niet en de honing blijft gewoon eetbaar. Door de honing enkele dagen boven de verwarming te zetten krijg je weer vloeibare honing

Tijdens transport kan deze honing er wel minder mooi uit komen te zien, omdat de brosse bijenwas erg kwetsbaar is.

Raathoning uit de Biesbosch 2019 ZWAAR bakje 300 tot 400 gram

Merk: Imkerij De Valksche Bijenhof

€ 8,95