Honing met Cacao De Valksche Bijenhof 212 ml
Omschrijving

Deze mix van rauwe honing met raw-cacao kan zeer positief bijdragen aan een gezond lichaam. Honing - Cacao is een heerlijke, unieke samenstelling van De Valksche Bijenhof. Het wordt gemaakt van rauwe onbewerkte honing met gemalen cacao-nibs. Deze cacaopoeder is wezenlijk iets anders dan de (ongezonde) chocolade. En niet onbelangrijk: honing met cacao, daar lik je de vingers bij wel af!

Raw-cacao is een bekend Superfood welke vol magnesium en andere mineralen zit. Verder bevat raw-cacao verschillende aminozuren zoals tryptofaan. Deze cacaopoeder is suikervrij en een bron van vezels. Deze mix onbewerkte honing met raw-cacao biedt dan ook een fantastische en lekkere bijdrage aan een gezond dieet.

De bestandelen van raw-cacao met hun werkingen:

Magnesium heeft een positieve invloed op hersenen, spieren en botten
IJzer draagt bij aan verbeterde verdeling van zuurstof, kalium, zink, mangaan en seleen
Flavonoïden  in cacao zijn gelinkt aan het behouden van een gezond hart, inclusief een verhoging van de goede (!) vorm van cholesterol (= HDL) in ons bloed. Gevolg hiervan is een verlaging van de bloeddruk en zelfs een verbetering van de vasculaire functies bij patiënten met congestief hartfalen.
Fenylethylamine is een stof die je lichaam ook aanmaakt als je verliefd bent. Deze love drug zit ook in chocolade, geen wonder dus dat veel mensen dol zijn op deze bruine heerlijkheid. Door fenylethylamine stijgt je energieniveau en raak je in een betere mood. 
Cacao, wie kent het niet en wie lust het niet. Het vormt onder andere de basis voor de productie van chocolade. Cacao wordt dan ook vaak vergeleken met het hoge vet- en suikergehalte van de bewerkte chocoladeproducten, maar dat klopt niet.

Honing met Cacao De Valksche Bijenhof 212 ml

Honing met Cacao

€ 5,95