Heidehoning De Valksche bijenhof 130 gram
Omschrijving

Heidehoning is zeer stevige honing met een uitgesproken pittige smaak. Honing kenners en liefhebbers noemen deze heidehoning de koning van de honing!

Kruidige volle honing met een sterke smaak
Heerlijke aroma en prachtige kleur
Afkomstig van de Veluwse heidevelden
Omdat de Veluwse heidevelden waar onze bijenvolken staan midden in een natuurgebied is, kunnen we garanderen dat er geen chemische middelen in de honing zitten. Deze honing is geen biologische honing met certificaat maar voldoet feitelijk wel aan de SKAL-richtlijnen.

Gezonde toepassingen van heidehoning

Heidehoning van imkerij De Valksche Bijenhof is (h)eerlijke honing zonder verdere toevoegingen. Doordat het nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden! Denk aan huid- en (brand)wondverzorging, luchtwegklachten enz.

Heidehoning is heerlijk in de thee. Let wel op: het beste is om de honing toe te voegen als de thee op drinktemperatuur is, om zo geen goede enzymen te vernietigen. Verder is het heerlijk in allerlei gerechten, op desserts en pannenkoeken.

Samenstelling en houdbaarheid van heidehoning

Onze heidehoning is 100% natuurzuivere honing gegarandeerd zonder toegevoegde suikers. Deze honing kan lang bewaard blijven. Wij geven 1,5 jaar kwaliteitsgarantie maar je kan het droog en donker gerust enkele jaren bewaren. Voedingswaarden per 100 gram:

Energie
1272 Kj/304 kcal
Koolhydraten
82,4 gram
waarvan suikers
82,12 gram
Eiwitten
0,3 gram
Vezels
0,2 gram
Natrium
4 miligram
Allergenen en kristallisatie

Al onze honingproducten bevatten geen allergenen. Omdat onze honing 100% natuurzuiver en onbewerkt is kan het na enige tijd wel kristalliseren. Je herkent dit aan een witte sluier in de honing. Dit veranderd de smaak niet en de honing blijft gewoon eetbaar. Door de honing enkele dagen boven de verwarming te zetten krijg je weer vloeibare honing.

Heidehoning De Valksche bijenhof 130 gram

Heidehoning De Valksche bijenhof

€ 4,25
Heidehoning De Valksche bijenhof 130 gram is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.