Biesbosch honing van Imkerij De Valksche Bijenhof 450 gram
Omschrijving

Een heerlijke honing die bijna iedereen lust! Biesbosch-honing van de imker is 100% natuurlijk en wordt gewonnen in natuurgebied De Biesbosch. Vooral nectar van de reuzenspringbalsemien hebben de bijen hiervoor gebruikt. 

De honing heeft een milde fruitige smaak. Gezond natuurproduct uit De Biesbosch, zonder toevoegingen, niet verhit
Rechtstreeks van de imker.


Gezonde toepassingen van Biesbosch-honing

De Biesbosch-honing van imkerij De Valksche Bijenhof is (h)eerlijke honing. Doordat de honing nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen behouden! Heeft goede werking bij huid- en (brand)wondverzorging, luchtwegklachten enz.

Biesbosch-honing is heerlijk in de thee. Let wel op: voeg de honing pas toe als de thee op drinktemperatuur is. Te hoge temperatuur vernietigt namelijk de goede enzymen. Verder is de honing heerlijk in allerlei gerechten, in de yoghurt of kwark, op desserts, brood, beschuit, cracker en pannenkoeken.

Samenstelling en houdbaarheid van Biesbosch-honing

Onze honing is 100% natuurzuivere honing, gegarandeerd zonder toegevoegde suikers. Deze honing kan lang bewaard blijven. 

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie
1272 kJ/304 kcal
Koolhydraten
82,4 gram
- waarvan suikers
82,12 gram
Eiwitten
0,3 gram
Vezels
0,2 gram
Natrium
4 milligram

Allergenen en kristallisatie

Onze honingproducten bevatten geen allergenen. Omdat de honing 100% natuurzuiver en onbewerkt is, kan het na enige tijd wel kristalliseren. Je herkent dit aan een witte sluier in de honing. Kristalliseren verandert de smaak en de kwaliteit niet en de honing blijft gewoon eetbaar, alleen de structuur wordt anders. Je kunt de honing eenvoudig zelf weer vloeibaar maken. 

Biesbosch honing van Imkerij De Valksche Bijenhof 450 gram

Biesbosch honing

€ 7,95
Biesbosch honing van Imkerij De Valksche Bijenhof 450 gram is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.