Biesbosch honing De Valksche bijenhof 125  gram
Omschrijving

Zoek je echte rauwe honing in een kleine pot? Deze Biesbosch honing is een milde honing die je zeker lekker zal vinden. Het is nog gezond ook! Deze honing is hoofdzakelijk afkomstig van de reuzen springbalsemien, midden uit de natuur en rechtstreeks van de imker.

Overheerlijke milde fruitige smaak
Afkomstig uit natuurgebied de Biesbosch
Ideale honing voor verwerking in gerechten
Gezonde toepassingen van deze honing

Deze Biesbosch honing van imkerij De Valksche Bijenhof is (h)eerlijke honing zonder verdere toevoegingen. Doordat het nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden! Denk aan huid- en (brand)wondverzorging, luchtwegklachten enz.

Biesbosch honing is heerlijk in de thee. Let wel op: het beste is om de honing toe te voegen als de thee op drinktemperatuur is, om zo geen goede enzymen te vernietigen. Verder is het heerlijk in allerlei gerechten, op desserts en pannenkoeken.

Energie
1272 Kj/304 kcal
Koolhydraten
82,4 gram
waarvan suikers
82,12 gram
Eiwitten
0,3 gram
Vezels
0,2 gram
Natrium
4 miligram
Samenstelling en houdbaarheid van deze honing

100% natuurzuivere honing gegarandeerd zonder toegevoegde suikers. Deze honing kan lang bewaard blijven. Wij geven 1,5 jaar kwaliteitsgarantie maar je kan het droog en donker gerust enkele jaren bewaren. Voedingswaarden per 100 gram: zie tabel.

Allergenen en kristallisatie

Al onze honingproducten bevatten geen allergenen. Omdat onze honing 100% natuurzuiver en onbewerkt is kan het na enige tijd wel kristalliseren. Je herkent dit aan een witte sluier in de honing. Dit veranderd de smaak niet en de honing blijft gewoon eetbaar. Door de honing enkele dagen boven de verwarming te zetten krijg je weer vloeibare honing.

Biesbosch honing De Valksche bijenhof 125 gram

Biesbosch honing

€ 3,95
Biesbosch honing De Valksche bijenhof 125 gram is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.