Kiembrood/ roggebrood

Roggebrood TerraSana 400 gram

2,99
Kiembrood/ roggebrood
Omschrijving

Ingrediënten

Gekiemde ROGGE*, * = Biologisch


Voedingswaarden

Energie
230 kcal (973 kJ)
Vet
2.6 gram
Vet verzadigd
0.4 gram
Koolhydraten
44.8 gram
Suikers
12.9 gram
Voedingsvezel
7.7 gram
Eiwit
6.8 gram
Zout
0.01 gram

Beschrijving

Gekiemd tarwebrood wordt gemaakt van zuiver en alleen rogge en water. Er komt geen gist of zuurdesem aan te pas. Kiembrood is stevig van structuur en bijzonder voedzaam. Om gekiemd tarwebrood te maken, kiemt de tarwe gedurende 2-3 dagen. Vervolgens wordt het gemalen en op een lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Doordat de gehele tarwekorrel wordt verwerkt, blijft het maximale aantal voedingsstoffen en vezels behouden. Gekiemd brood wordt op een temperatuur van 70-95 °C gepasteuriseerd. Hierdoor is het broodje in de verpakking zo'n 8 maanden houdbaar. Lekker om te roosteren; heerlijk met hartig en zoet beleg.

Keurmerk

EU-BIO

EU-BIO

Wij draaien op Midmid